پیام تسلیت انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه ها به مناسبت درگذشت دکتر سید کاظم نائینی - صفحه نخست

پیام تسلیت انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه ها به مناسبت درگذشت دکتر سید کاظم نائینی

بسم الله الرحمن الرحیم.

مرگ چنین خواجه نه کاریست خرد.
      درگذشت دکتر سید کاظم نائینی را که از زمره استوانه های آموزش عالی کشور و از پیشقراولان برنامه ریزی درسی وزرات علوم تحقیقات وفناوری بود، به عموم دانشگاهیان، فرهنگیان و جامعه علمی تسلیت عرض می کنیم.

دکتر سیدمحمد نائینی استادی عالم و متعهد در رشته ریاضی بود. این استاد بزرگ، صدها دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی  تربیت کرد و دارای ده ها مقاله و کتاب علمی است.

وی علاوه برسمت استادی نقش مهمی در آموزش عالی و آموزش و پرورش در سمت های اولین دبیر شورایعالی برنامه ریزی، دبیر کمیته آموزش علمی و کاربردی، عضو شورای آموزش و پرورش، عضو گروه برنامه ریزی تربیت معلم،  مدیرکل دفتر تالیف و برنامه ریزی درسی و... ایفا کرد و از این رهگذر میراث گرانقدری را برای جامعه علمی از خود بجای گذاشت .

این استاد عالم، آگاه، پاک و متدین درمیان ما زیست و آرام و مطمئن به دیار باقی شتافت.

در انتها درگذشت این عالم بزرگوار را به خانواده محترم دکتر نائینی، ریاست محترم دانشگاه بین المللی امام خمینی و جامعه علمی تسلیت عرض می کنیم.

روحش شاد و یادش گرامی و مستدام

انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه ها