پیام تسلیت انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه ها به مناسبت درگذشت آیت الله امینی - صفحه نخست

پیام تسلیت انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه ها به مناسبت درگذشت آیت الله امینی

به نام خدا

رحلت عالم پارسا و فقیه روشن‌ضمیر آیت الله ابراهیم امینی را به جامعه علمی و عموم علاقمندان و خانواده‌ی آن مرحوم بویژه فرزند گرامی اش جناب آقای دکتر سعید امینی تسلیت می‌گوییم.

آن مرحوم در طول زندگی خود در عرصه‌های مختلف مذهبی، علمی، اجتماعی و سیاسی منشأ خدمات ارزنده‌ای بود. یکی از خدمات شایان تقدیر او تألیف کتاب‌های قابل استفاده برای عموم و بویژه نوجوانان بود که با نثری ساده و شیوه‌هایی جذاب مفاهیم دینی را بیان می‌کرد.
وی عالمی مجاهد و سیاست‌مداری وارسته بود که سیاست را اخلاقی می‌خواست و از اخلاق سیاست زده پرهیز می‌کرد.
ایشان با وجود داشتن سمت‌ها و مسئولیت‌های سیاسی متعدد، هرگز با قدرت از منظر استعلایی روبرو نشد و خود را تافته جدا بافته از مردم ندید.
 آیت الله امینی در فراز و نشیب‌های مختلف، همواره در مسیر انصاف و اعتدال گام برداشت و سعی بلیغی در حفظ انسجام  و همبستگی سیاسی داشت و هیچگاه حاضر به تأیید و همراهی با برخوردهای جناحی و حذفی با یاران انقلاب نشد.

برای آن مرحوم از درگاه حضرت احدیت رحمت و مغفرت و حشر با اولیای الهی و برای بازماندگانش صبر و اجر مسألت داریم.

انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها
ششم اردیبهشت ۹۹