پیام تسلیت انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها به مناسبت درگذشت محمدرضا راه ‌چمنی - صفحه نخست

پیام تسلیت انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها به مناسبت درگذشت محمدرضا راه ‌چمنی

انا لله و انا الیه راجعون

خبر رحلت تاسف‌ برانگیز دکتر محمدرضا راه‌چمنی دبیر کل حزب وحدت و همکاری ملی و نماینده ادوار مجلس موجب تأثر و تألم گردید.
آن مرحوم در عرصه‌های مختلف، ازجمله در امداد و درمان رزمندگان در دوران دفاع مقدس، کسوت نمایندگی مجلس و مدیریت سازمان بهزیستی و به‌عنوان یک فعال سیاسی اجتماعی، عمر خود را مصروف خدمت به محرومان و نیازمندان و اعتلا و پیشرفت ایران عزیز کرد.
انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها این ضایعه دردناک را به خانواده و بازماندگان آن مرحوم و عموم ملت شریف ایران تسلیت می‌گوید و از درگاه خداوند متعال  رضوان و غفران و حشر با اولیاء الهی را برای آن مرحوم مسألت می‌نماید.
امید است با مدیریت صحیح مراجع مسئول و همکاری و هم‌یاری اقشار مختلف، ملت ایران شرایط سخت مقابله با ویروس همه‌گیر کرونا را با حداقل ضایعات پشت سرگذارد.

انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها
۱۹ اسفند۹۸