بیانیه انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه رازی در پی جنایت تروریستی اهواز

بسم الله الرحمن الرحیم

جنایت تروریستی 31 شهریور ماه 1397 در شهر مقاوم و زخمی از جنگ تحمیلی اهواز که منجر به شهادت و مجروح شدن تعدادی از هم وطنان عزیز گردید، نمونه ای از اهداف پلید و ضد انسانی جدایی طلبان ایران عزیز است.

این اقدام دهشتناک که توسط فرومایگان و مخالفان آرامش، وحدت و یکپارچگی مردم ایران زمین با حمایت و پشتیبانی دشمنان منطقه ای و فرا منطقه ای صورت گرفته است به شدت محکوم است.

انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه رازی ضمن تسلیت به پاره تن ایران،خوزستان عزیز از حضرت سبحان برای شهیدان این حادثه دلخراش بهشت برین و برای مجروحان شفا و سلامتی و برای خانواده های داغدار شهدا شکیبایی مسئلت می نماید.

شایسته است که مسئولین محترم کشور ضمن بررسی دقیق علل چنین جنایت سفاکانه در خوزستان سرافراز، نهایت سعی و تلاش خود را خشکاندن ریشه های این ظلم فاحش بعمل آورند.